Voorlichtingsdagen

Als u nieuwsgierig bent naar de locatie en de begeleiding van onze vakantiekampen dan bent u van harte uitgenodigd voor een bezoekje.

Neem voor een afspraak contact op met; Quirijn Dalhuisen – 06 – 22 94 77 95,
of mail naar info@dynamique.org

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag weet aan wie u uw kind toevertrouwd. Om u vast een indruk te geven stellen we de hoofdleiding aan u voor;

Quirijn Dalhuisen (1964); sinds 1998 eigenaar van Dynamique. Van oorsprong opgeleid als docent lichamelijke opvoeding. Fanatiek buitensporter (watersport in het bijzonder), zet mensen graag in beweging.

Kirsten Dalhuisen (1970) ; ook Kirsten is opgeleid als docent lichamelijke opvoeding. Naast haar part time werk als gymjuf is Kirsten de drijvende kracht achter Paviljoen Loef. Bij de kampen zorgt ze voor de administratie en is ze vooral actief als ‘kampmoeder’.

Jelle Dalhuisen (1995); sinds 2016 full time actief binnen Dynamique en nu ook bij paviljoen Loef. Hij is vanaf 2010 tijdens de eerste kampen van Dynamique als jonge assistent meegegroeid met alle ontwikkelingen. Zorgt nu voor vrijwel alle organisatorische zaken rondom de kampen en is bij minimaal een drietal weken hoofdleiding.

Christiaan Dalhuisen (1997) ; naast zijn studie is Chris actief als organisator van de windsurfschool van Dynamique. Vanaf 2010 is Christiaan gegroeid van deelnemer via assistent en instructeur naar hoofdbegeleider.

De overige instructeurs en assistenten bestaan voor het overgrote deel uit ex kampdeelnemers. Veel kinderen komen ieder jaar bij ons terug en doen hun uiterste best om later assistent of instructeur te kunnen worden.