De vakantiekampen
van Dynamique

Voor actieve kinderen van 8 tot 15 jaar.

Wij bieden twee verschillende soorten kampen aan die gelijktijdig vanaf dezelfde locatie georganiseerd worden.

  • het watersport kamp
  • het combi kamp

Het Watersportkamp

Tijdens ons watersportkamp (zeil- windsurf- sup) gaan we op allerlei manieren actief aan de gang op- en rondom het water.

Programma

De dag wordt verdeeld in drie blokken van ca. 2 uur.  De meeste tijd besteden we aan het zeilen, windsurfen en suppen, dat zijn de activiteiten waar les in gegeven zal worden.

Materiaal

Het zeilen zal hoofdzakelijk gebeuren in een laser pico of Fusion (varen met een tweetal per boot). Het windsurfen gebeurt op moderne surfplanken (Fanatic, JP en Starboard) met zeer lichte en kleine kindertuigjes. Allemaal materiaal waarbij een snelle leercurve, en dus veel zeil- en windsurfplezier, mogelijk is.

Land ronde

Naast het zeilen en windsurfen gaan we ook nog diverse andere leuke activiteiten doen. Dat zal hoofdzakelijk op het land plaatsvinden. Denk aan boogschieten, mountainboarden, etc.

Het Combi kamp

Bij dit kamp gaan de kinderen zowel watersporten als boulderen bij boulderhal ‘de fabriek’ in Haarlem. Als uw kind bijna alle sporten leuk vindt, van afwisseling houdt en moeilijk kan kiezen dan is het combi kamp geknipt voor hem of haar. 

Programma

Tijdens de 5 kampdagen gaan de combi kampers minimaal 2 dagen naar de boulderhal in Haarlem. De andere 3 dagen draaien de kinderen mee met het programma van de watersportkampers. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt het definitieve programma bepaald.

marshmellows bij het kampvuur vakantiekamp Dynamique
zeilen in laser pico bij vakantiekamp Dynamique

Voor alle kampen

Ons standaard kamp is een 5 daags programma met 4 overnachtingen voor kinderen van 8 tot 15 jaar.

Blijven slapen

Als u of uw kind het blijven slapen nog te spannend vindt, dan kunt u kiezen voor een kamp zonder overnachting.  Er zijn per kampweek slechts een zeer beperkt aantal dagkamp plaatsen beschikbaar.

Gevarieerd programma

Naast de hoofdactiviteit gaan we nog heel veel andere leuke activiteiten doen. Zoals vlotten bouwen en varen, een touwbrug bouwen en oversteken, boogschieten, zelf vuur leren maken zonder lucifer, mountainboarden, zwemmen,  voetballen, kanovaren, en nog veel meer.

De avonden

Deze worden gevuld met een spelletjesavond, een nachtspel, een disco-avond, etc. En als het weer het toelaat slapen we ook een keer buiten in zelfgemaakte hutten. Naast de leuke dingen komen er ook een paar iets minder leuke dingen voorbij zoals helpen bij tafel dekken, afruimen, en dergelijke. Gelukkig hoeft iedereen dat maar 1 x te doen.